Sport
Burberry Sport Femme reflecta: energia, atitudinea, vitalitatea colectiilor Burberry Sport. Inspiratia principala: Spiritul performant al marcii si izul englezesc. "Parfumul evoca pentru mine un intreg evantai de emotii; doream ca aceste noi parfumuri sa fie in acelasi timp proaspete si pure, sa evoce amintirile de pe malul marii, sa ne reaminteasca de frumusetea naturii si a spatiilor deschise" Christopher Bailey. Note de Varf: Mandarina Ginger si o Nota Marina. Inima parfumului: Magnolia si Caprifoiul Note de Baza: Mosc, Lemn de Cedru & Note Solare.
  • EDT 50 ml - 155 RON

  • EDT 75 ml - 190 RON

  • EDT Tester 75 ml - 180 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005