Fan Di Fendi
Puternic, elegant, increzator, barbatul Fendi paseste pe scena... este captivant, un adevarat style icon! Noul Fan Di Fendi Pour Homme a fost creat pentru barbatul incredibil de sensual si magnetic, cuceritor si sarmant. Parfumul este foarte chic, modern, cu o aroma proaspata floral-lemnoasa. Fan Di Fendi combina masculinitatea datorita acordului lemnos de Cedru si a Boabelor de Tonka cu prospetimea exploziva a Mandarinei si Bergamotei. Atractia este inevitabila! Note de Varf: Bergamota din Calabria, Mandarine din Sicilia, Busuioc din Egipt. Note De Mijloc: Cardamon, Piper Roz, Muscata din Egipt. Note De Baza: Piele, Boabe de Tonka, Patchouli. Fan di Fendi este un parfum intens, clasic, usor lemnos pe care trebuie sa il incerci in sezonul rece, cu precadere iarna!
  • EDT Tester 100 ml - 210 RON

  • EDT 100 ml - 220 RON

!ATENTIE!

Nu ne ocupam cu comercializarea de produse contrafacute, copii reusite sau mai putin reusite, fake-uri, imitatii, sau alte variante care cauta sa reproduca sau sa inlocuiasca produsul autentic! Mare atentie pe ce anume va cheltuiti banii!

Garantam ORIGINALITATEA fiecarui produs comercializat pe acest site, sau oriunde altundeva veti mai gasi numele nostru sau datele noastre de contact!

Toate parfumurile prezentate sunt ORIGINALE, sunt disponibile in ambalajele oficiale, si in functie de stocul existent, in toate variantele de gramaj la care au fost fabricate.

Din cauza multitudinii de modele si gramaje, oferta este informativa si poate suferi modificari in functie de diferiti factori care influenteaza stocul si pretul per produs. Pentru mai multe detalii referitoare la parfumuri care nu se regasesc in lista sau care se aduc PE COMANDA, va rugam sa ne contactati! Pentru acest tip de produse este posibil sa fie nevoie de achitarea unui avans!

Luand in considerare calitatea produselor si pretul retail, oficial, toate preturile sunt fixe si nediscutabile! Urmariti parfumurile la preturi reduse din sectiunea “SPECIAL” a site-ului!

Multumim foarte frumos pentru intelegere si pentru interesul acordat!

Copyright © ParfumuriXX 2005